1 мар. 2017 г., 13:17

Добър вечер, мила моя 

  Поэзия » Любовная
528 0 0

Добър вечер, мила моя.

Обаждам се, за да ти кажа "ЛЕКА НОЩ".

От очите ти да смъкна зноя

на проблемите ти ежедневни, на деня ти лош.

 

Обаждам се, за да ти кажа "МНОГО ТЕ ОБИЧАМ"

и с това да стане спокоен ти съня.

Да ме притиснеш плътно, близък и обичан,

да настръхнеш и да ти отмалява от това.

 

Обаждам ти се, мила, и аз сила да получа.

Да не сещам болка от липсата ти в мен.

Да бъда истински и щастие да чувствам,

събуждайки се в леглото си на следващия ден.

 

                Припев:

Когато между двама ни яви се любовта

и връзката е тъй голяма, че не стига ни деня

и искаме и нощем да сме заедно, да се докоснем и допрем,

промяна става и в душата, стига да го щем.

 

                                             Стефан Цеков

 

© Стефан Цеков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??