На съмване съм пепелно-смълчана -
догарящ, нежен лист от роза...
Обичай ме, дори да се разпадна,
в поредната любовна доза...
Не ме събирай! Сладко ме боли...
(Единствено на теб съм позволила)...
Нали съм пепел, просто ме духни,
разпръсвайки се, ще остана жива...
© Сиси Все права защищены