Докато някой има право
да ме обича, да ме гледа,
докато някой все остава
небезразличен и последен,
докато има някой верен
да ми прощава, да ме чака,
докато имам още време
да се стремя към този някой,
докато знам, че има нещо
неугасено в мен да тлее,
докато истината срещам
без да се отрека от нея,
докато искам тъй горещо
да побеждавам... ще живея!
© Елка Тодорова Все права защищены