5 мар. 2010 г., 08:43

Докато можеш... 

  Поэзия » Белые стихи
677 0 6

 

Докато можеш...

 

 


Ще искаш,

но недей да мислиш,

защото не знаеш

какво ще решиш!


Ще искаш,

ще търсиш,

ще молиш,

но недей да вярваш,

защото можеш само

да се надяваш.


Ще искаш,

ще чакаш

и ще продължаваш

да искаш, докато можеш -

и да не можеш,

все ще искаш!

© Цветослава Младенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??