Народе мой, защо се оставяш на заблуда да те обричат?
Дънов, Ванга, Лулчев, "дядо" Влайчо, те са ти "светци" и на тям подобни се надяваш,
и не видиш, че към дверите адови теб те водят.
Толкова ли силно желаеш с лукавия да пируваш?
О, народе маловерни, здравото учение Христово си ти изоставил,
врачове, врачки са твоите "свещеници" и на тях ти уповаваш.
И чудиш се народе, защо зло след зло тебе те сполита. А отговорът ясен е: Бога си оставил!
И докога, неразумни народе, на гадатели ти надеждата си ще възлагаш?
Докога, народе, на предсказатели и баячки живота си ще предлагаш?
Окултисти, магесници, гадатели и гадателки души затриват.
Толкова ли малко душата си цениш, народе, че бързаш на бесовете да я продаваш?
От духовете зли ти нищо не искай, че те душата ти в огъня адски завличат!
"А отвън са псетата, магьосниците, блудниците, убийците, идолослужителите и всеки, който обича и върши лъжа."
Откровение на свети Йоан Богослов 22:15
© Йосиф Асенов Все права защищены