31 дек. 2013 г., 02:11

Докосни ме 

  Поэзия
536 0 0

                 Докосни ме

 

 

 Докосни ме до сърцето си, 

 приеми ме до душата си,

 оцвети ореола ми,

 не отнемай радостта ми,

 послушай гласа на нежността ми, 

 не приемай властта ми, 

 окрили младостта ми,

 завладей ме,

 очаровай ме,

 изненадай ме! 

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??