8 апр. 2010 г., 21:37

Докосвайки те! 

  Поэзия » Любовная
594 0 3

Протегнах своите ръце.

Към най-красивото лице.

Погалих те с пръсти.

Целунах устните ти вкусни.

Докосвайки те.

Тръпнещ от желание

да докосна твоето лице.

Страстно да целуна устните.

Нежно да докосвам.

Силно да те обичам.

С цялото сърце.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??