Докосвал ли си се някога до ангел?
Знай - ангелите плачейки умират,
понесли тежката прокоба
на този тъй объркан свят!
Докосвал ли си се някога до ангел?
Белязал ли е твоята душа?
Ранил ли си го? Убиваш ли го бавно?
Знай- убиваш себе си така!
Докосвал ли си се някога до ангел?
Прекършил ли си крилата му, с които е летял?
Оставил ли си го безпомощен и сам
в този материален, но нереален свят-
свят препълнен със суета, ламтеж за пари и власт…
Ангелът плачейки умира без своите крила…
Докосвал ли си се някога до ангел?
© МД Все права защищены