Докосваш ме... мечтаех за това
с върха на пръстите, с ръката хладна
накланям бавно своята глава
към мястото, където ме докосна.
И сладки тръпчици по мене плъзват,
сърцето се забърза изведнъж,
краката сякаш по земята че не стъпват,
аз вдишах аромата ти на мъж...
Докосване мечтано в нощ гореща
и погледи, разтапящи леда,
така вълнуваща се случва тази среща,
в мечтите смели беше до сега...
От този допир само се нуждаех,
измества всичко, всякакви слова,
а аз до скоро нищичко не знаех,
че чувствена и страстна съм била.
Как твоите ръце със нежна сила
са нишката копринена - любов,
как дълго чакала съм и таила
това докосване... без послеслов...
© Ирена Георгиева Все права защищены
краката сякаш по земята че не стъпват,
аз вдишах аромата ти на мъж...
!!!