приемам
че имам свой темп на растеж
независим от времето
свое време
за обич
за мъка
за труд и събаряне
неслучайно обаче
се вмъквам
в ръкавите на проблемите
трябва някак си
до дванайсет без пет
от смъртта
да приключа
задачите
по създаването
© Павлина Гатева Все права защищены