Къде са ми долните гащи?
Защо ли въобще ги свалих?
Панталонът на задника дращи,
бедрата си май че протрих.
А долните гащи ми бяха
не чисти, но здрави почти.
И вярно, че малко воняха,
но какво ли по мен не смърди?
Ах, липсват ми гащите долни,
как пасваха те на гъза.
И налитат ме спомени болни,
всеки път, когато седя.
Ако гащите някой намери,
го моля да дойде при мен.
Ще му дам и той да ги мери
и да ги носи през целия ден.
© Михаил Костов Все права защищены