Нежния допир на топлата ти длан -
цяла вечност ще го помня.
И искам отново това чувство.
Кога ли ще дойде моментът,
в който си мой.
Настръхвам до болка всеки път,
когато мисля за теб.
Копнея да почувствам всяка част от теб.
Да се сгуша в прегръдката ти
и никога повече да не си тръгна.
Остави ме да потъна в дълбините
на прекрасните ти сини очи.
Докосвай ме, искай ме,
гали косите ми и вдишвай дъха ми.
Бъди мой, искам да съм твоя.
© Билиана Все права защищены