Доплувай до мен
през реката житейска
на кораба с бели платна...
Нека Ангелски хор
пее притча Библейска
От небесната си синева!
Напиши ми писмо.
Нарисувай картина.
Измий си лицето. Сега!
На разходка приятна
в градината Райска
се ходи със чиста душа!
© Ангел Милев Все права защищены