Ако в мене си ти, а пък в тебе съм аз,
то ние сме вечното цяло!
И нека в него обич и страст
да врят като вино от грозде узряло!
Ако ти си букета, а аз- аромата,
то ние сме вечната пролет!
Ако аз съм крилете, а ти си душата,
то ние сме птицата в полет!
Ако ти си длетото, а аз - канарата,
то ние сме здравия камък.
Ако аз съм дървото,а ти си искрата,
то ние сме вечния пламък!
© Лидия Все права защищены