Mpaзи, обичай и живей,
гори, пламти и тлей
за нашето красиво приятелство,
с любов се смей!
И спомняй си вечерите снежни
как стояхме под дървата
и как гледахме листата.
Те бяха толкова красиви и падаха,
а ти попита ме: Обичам ли те толкова?
Че аз за теб живея, за теб обичам и горя,
за твоята омайна сила
вечно ще благодаря.
Във съзнанието ми ще останат
хубавите мигове със теб,
пък дори и след раздяла,
вечно ще се носят те навред!!!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены