29 авг. 2009 г., 01:01

Дори със сълзи 

  Поэзия » Другая
527 0 8

Върви си животът със своите битки,

ту цветен, ту толкова сив.

Направо минава, ту прави извивки,

ту приказен, ту пък плешив.

 

Усмихнат е днеска, но вчера е плакал

с такива големи сълзи.

Към светлото бъдеще празен е влакът,

чер облак над него пълзи.

 

Ще има усмивки, виж слънцето грее,

навсякъде хвърля лъчи.

Макар и нелеко, но ще се живее -

дори със сълзи на очи.

 

© Гинка Гарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??