Това е! Не мога повече така!
Дошло е време да се разделим!
Ела, сбогувай се със мен. Сега!
Но първо нека малко помълчим...
И да си спомним колко точно взе ми
и колко нощи ти приставах,
проми ми мозъка. Къде ли
не те укривах. За да те забравя.
Но ти намираше пролуки
и връщаше се настойчиво,
макар че никога не ти е пукало
дали сред живите съм жива!
Душата ми пробойна стана,
изтекоха през нея всички чувства,
възглавницата ми свидетел ням е
на цялата горчилка пуста.
А те обичах! Странно е, признавам,
защото беше повече от болка.
Привързаност ли бе, не зная,
или да викна "Стига толкоз!"
така и не намерих сили досега!
Но уморих се вече да ти "шетам",
приключихме! Отивай си, тъга!
Че нямаш вече място във сърцето!
Сега владее в него Любовта!
© Таня Донова Все права защищены
Няма за какво да ми благодариш, с удоволствие бих продължила разговора на друго място, да речем чаша кафе