Имам нужда от Теб.
От теб Единствено!
Не ми трябва Вятър -
достатъчно ми е
да ме погалиш с ръце.. .
И Слънце не ми трябва -
мисълта за Теб ме стопля
още щом отворя очи. ..
Луна и звезди?
Ти ги рисуваш с пръсти по гърба ми.
Вкусът на вишна, сладък и горчив,
разлят по устните ми - не.
Твоята Целувка ми стига.
Ти извиваш тялото ми
с нежни длани в трепетен Танц. ..
под звуците на собственото си дихание.. .
Ти шепнеш думите, които изговарям. ..
Ти пишеш редовете вместо мен.. .
Ти вдъхваш Сила. Даваш Смисъл.
Пак за теб сега хабя мастило. ..
А дори не осъзнаваш.. .
колко ми липсваш. ..
© ЖаЖда Все права защищены