Картина за любов
ти днес си нарисувай,
сърце - от това няма
да ти стане по-добре!
Не вярвам в бог!
Не вярвам в теб!
Не вярвам в себе си дори!
Но на теб, сърце, аз повярвах,
подведе ме и ти дори.
Самотно си, сърце,
душата знае!
Самотна си и ти, душа,
разумът разбира и това.
Но защо, достойнство,
ти това никога няма да разбереш.
Дори пропаднала в
любовна яма, аз вярна на теб,
достойнство, няма да остана.
© Боряна Ганчева Все права защищены