Довечера по обед
магазините за 1 лев ще рекламират увеличаването
на всички цени заради инфлацията.
Зоопаркът ще отвори врати
за децата от сиропиталища...
320 души ще починат от спин в Африка.
Довечера по обед
Христос ще нахрани неверниците
с тялото си...
Довечера по обед
гълъбите пред общината ще си разказват
човешки смешки.
В Русия ще празнуват 9 май.
По МАД ще предават новини.
Бели и черни ще се целуват на екрана.
Като двама братя...
Каин и Авел.
© Янко Все права защищены
последни свещи ще догарят,
а някой тихичко се моли,
светлини плътта да не прогарят.
А някой някъде скърби,
въпроси си задава:
"Нима Рая на Земята се затри?
Нима не се прощава?"
Поздрав!