18 авг. 2012 г., 10:23

Доверие 

  Поэзия » Философская
521 0 1

Топлият полъх на лятото

се втурна маскиран

в прозрачен воал.

И вазата с цветето

се люшнаха...

 

Не се изплашиха,

защото бях там,

до прозореца.

 

И знам, че ми вярваха!

© Константин Корадов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??