Ромео аз съм, ти си Жулиета,
красива, страстна и трагична,
за любовта, наказана с вендета -
ще стане драма с нас отлична!
Защо пък да не си и Дездемона,
щом имаш вкъщи свой Отело,
ще бъдем с тебе жертви на хормона,
набара ли ни заедно в хотела!
Ах, искам да си мойта Пепеляшка,
и времето назад да върна,
с вечерна рокля, или пък по прашка,
в принцеса аз да те превърна!
© Велизар Все права защищены