Обичам да гледам слънчогледите
как под ритъма на вятъра танцуват.
Обичам да чувам шумоленето,
когато вкупом със слънцето флиртуват.
Обичам песента на дърветата,
дори когато в бурята превиват клони.
Обичам още загадъчния звук на щурчетата
и най-обикновени шоколадови бонбони.
Най-обичам да вдишвам
на дребните неща красотата.
Стари книги да прелиствам
и от тях да се храня с аромата.
Обичам всички тез
и още куп мънички неща!
Някои не го разбират и до днес,
но само те изпълват човешката душа!
© Галина Кръстева Все права защищены