Древна Рила е обител
на мира и светлината.
Тя е извор чист и светъл -
храм свещен на красотата.
Слънцето по-ярко свети,
синевата по е ведра,
приказка е всяко цвете,
всяко камъче - легенда...
Езерата са небесни
двери към самата вечност...
Рила е мистична песен,
славеща Духа Божествен.
© Вилдан Сефер Все права защищены