Как би окачествил своята зависимост?
Кажи ми, гледай ме в очите.
Пленителна е тя, нали?
Когато те гледа от пръстта?
Как решаваш, че тя е силата?
Как разбра, че няма да умреш?
Как реши, че не си зависим?
А го правиш, защото ти така си решил?
Заблудата те прави слаб.
Не ти вярвам, ако ми говориш.
Ако не, погледът ти също ми мълчи.
Говори ми, искам да крещиш.
Изправи се и започни да живееш и градиш.
Трудно е, не споря.
Искам само да решиш.
Бъди такъв, какъвто беше - жив!!
© Анна Иванова Все права защищены