От очите ми текат сълзи,
а ти безмълвно си отиваш.
Не казваш нищо и излизаш,
а в самота потъвам аз.
Защо си тръгваш
и къде отиваш?
Не знам, но ето пак
ти сякаш се промъкваш тайно
и сънищата ми крадеш.
Какво ли правиш нощем,
дали в мислите ти
пак съм аз,
или целуваш вече друга,
опиянен от измамния й глас.
© Галя Георгиева Все права защищены