24 сент. 2007 г., 14:51

Другата 

  Поэзия
690 0 1
Другата

С усмивката събудих се!
Утро е, красиво е навън
и щастие прелива в мене
след онзи чуден сън.

Във всеки миг се чудя
все чужда ли ще съм?
Все онази ли ще бъда?
Не искам другата да съм!

Страхувам се да те загубя,
тъй сладък ми е тоз роман!
Гадая, може би се влюбих,
а ти... не мога аз да знам.

Оставам малката хлапачка,
оставам с този мой копнеж.
Тежи ми да съм втора,
с надежда краден миг да ми дадеш.

© Ирен Кривошиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??