Другата жена
Защо когато в нощите безумни,
отново аз до теб се будя в страх и самота,
душата ми с тебе, знай, пуста e,
усещам странна празнота
и пак се питам от какво е тя?
Дали, защото вече свикнах да съм с теб
и на обичта ти аз не отговарям
с онази топлина и страст в очите,
както бе преди? Не знам,
може би усещам нея,
другата жена в живота ти.
Сега в нощта с мене ти си нежен,
но защо, кажи, нали сама вината своя
аз признах и при нея аз те тласнах!!!
© Маги Малинова Все права защищены