Друго
онзи, който никога не дели
струните на дебели и тънки
вместо съвети друго твори
и избягва словесните гънки
пренаселени с улична смрад
с лицемерни дървета и къщи
те не умеят в мъгливия град
да обичат без да се мръщят
_____________
Музика: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VcnzqKpFZ0I
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены
град с хиляди маски
къщите сиви
смрад и лицемерие
тук там
цветни петна
художник с палитра
музикант и поет
струни и стих
слънцето грее....