„Художнико, любов ми нарисувай,
та в мрачен ден дома ми да краси!“
Не ме разбра или се пошегува
и нарисува плачещи очи.
"Помолих те любов да нарисуваш?“
Погледна ме със поразяваща тъга:
"Тогаз бъди готов и да тъгуваш -
това е другото лице на любовта!“
© Edmon Nazarian Все права защищены
Хубав ден ти желая!