9 окт. 2010 г., 15:22

Дуел 

  Поэзия
638 0 7

Дуел


… И най-подир се осъзнах -

да се залъгвам няма смисъл,

като безропотен монах

да шепна зов, мечта и мисъл…

 

Живот нищожен и велик,

дуел пред всички ти предлагам!...

Ако не чуеш смъртния ми вик -

награда, знай, ми се полага!

 

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??