Под кожата ми влизаш! С всяка дума...
Със всяко мое затруднено вдишване...
Заради теб съм странна, неразумна...
Опитвам се да бягам, но... излишно е.
Объркана, обсебена... се рея
в примамлив свят с летящи пеперуди...
Името ти да изрека не смея!
По дяволите! Ние с теб сме луди!
Нататък няма дума да отроня!
(я буква, я ума си ще загубя...)
От мислите си как да те изгоня?
Не го ли сторя, знам, че ще се вл...
Павлина Соколова
© Павлина Соколова Все права защищены