24 июл. 2006 г., 10:57

Думи 

  Поэзия » Философская
952 0 7

Думи...

 

Ненужни...

 

Носещи болка...

 

Всички надежди разбиващи...

 

Тежки огньове в сърцето разпалващи...

 

Дълга война за надмощие водещи, с тишината...

 

И често  безстойностни...  друг път скъпоценни...

 

Като фина омайна украса на същата таз тишина...

 

Като хладни води, потушаващи същите тези огньове...

 

Като плочи, съграждащи същите тези надежди...

 

Утешаващи същата тази болка...

 

Необходими...

 

Думи...

© Дидислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??