16 июл. 2013 г., 19:54

Думи от целувка 

  Поэзия » Любовная
578 0 0

Ти ме караш да повярвам

в себе си и да ти подаря цветя,

ти ме караш да повтарям

нещо загатнато от теб в усмивката...

думи измъкнати от целувката

 

А ти си пролет, лято, пясък...

слънце, море, звезди и водопади,

с тебе всичко е неясно

и бих желал отново да попадна

на думи измъкнати от целувката.

 

 

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??