Различни ще са думите, нали?
Когато те обичам, ще се мразя,
че ги редих във четири стени...
Но четири стени не пазят.
Въображаема, измислена врата -
с по памет нарисувани ключалки.
Любов е дума. Както и смъртта...
И всички ключове са малки.
Когато те обичам, ще ти дам
в две шепи - две различни думи.
Едната ще те прави великан,
а другата ще маха за сбогуване.
19.10.2011*
© Юлия Все права защищены