Тарaлежени иглички
се заиграват по кожата.
Капе поезия.
***
Между думите ...
истината пробягва като птица.
Хвани я.
***
Когато думите
пречупят душата -
поезия е ...
***
Крила от думи ...
Опит за летене
в душата.
***
Поезията е миг.
Няма място
за криволичещи думи.
***
Слънчеви думички ...
Грях ли е лятото?
© Дочка Г Все права защищены