Аз ли думите все търся,
те сами ли ме намират?
Знам, че рано или късно
се откриваме взаимно.
В съкровения им смисъл
се опитвам да проникна -
тъй далечни са и близки
и същинска са енигма...
Агресивни и раними -
те рушат и приласкават.
Истините се намират
някъде отвъд словата...
© Вилдан Сефер Все права защищены