Думите... думите... думите... как ни разделят...
И неразбрани, грешно тълкувани даже,
те нараняват! И право в сърцето ни стрелят....
Думите... думите... могат дори да ни смажат...
Думите... думите... думите... колко са бледи,
чувства когато поискаш със тях да обличаш...
И за пореден път (някой път - даже последен),
все пак опитваш с последна надежда да сричаш...
Думите... думите... думите... – но... неизречени!
Те са, които говорят, но трябва да чуваш!
Щом ги усетиш с душата си, значи са вече
думи, които да кажеш на някой си струва...
17.06.2010
© Георги Ванчев Все права защищены
думи, които да кажеш на някой си струва...
Дори да сгрешиш, струва си, мамка му...
И това е силно от коментара на Дора!!!
и…
откриеш - незабравена - в някого
своята думичка