(на моя невероятен татко!)
Не тъгувай, момиче, за глупости,
за нещата, отдавна изгубени,
пътят има си своите трудности -
днес ще бъде по-смело от вчера!
Утре може да имаш и повече,
може всичко за миг да загубиш,
но едно нещо имаш завинаги:
слънчев лъч, с който сутрин се будиш!
Той нарежда в косите ти злато,
прави те да изглеждаш незема...
Не тъгувай, момиче, понякога
ще се губиш, за да се намериш!
© Ралица Все права защищены