Думите отлитат сами.
Думата е птица:
снася яйца.
Предизвиква усмивка
или кавга.
Думата е гарга:
пада си по бляскави неща.
Краде ги
и ги крие в пещера.
Думата е кукувица:
снася по чужди места.
Излюпва убийци
на невинни деца.
Птиците отлитат,
щом захладнее.
Остават само сивите,
нека им е студено!
04.12.2009
© Братан Все права защищены