Думите се скриха
Под падналото есенно листо
С цвят на ръждива канела
Вятъра се засили
И отскочи отсреща
За едно бързо
Поета
Седна изморен
От войната срещу другите
И поведе война срещу себе си
И римите се превърнаха в музика
Дочута от разтрепераните
Нечуващи
30.12.2006
© Десислав Илиев Все права защищены