16 авг. 2016 г., 16:36

Думите във мен 

  Поэзия
287 0 6

Думите във мен валят,

а римите отново ги подреждат.

Колко малък е светът,

а колко много красота отглежда!

 

Буквите започват да сноват

по бялото поле на листа.

Написани, като звезди трептят,

нежни, истински, лъчисти.

 

Описват всичките ми тайни,

рисуват в тъмното мечти.

Думички вълшебни и омайни

перото ми започва да реди.

 

Чети написаното под луната

на страници от пърхащи звезди!

За теб говорех на дъгата

над нас единствено да заблести.

 

Думите във мен валят.

За теб във рими ги подреждам.

Колко малък е светът,

а колко много красота отглежда!

 

С любов ще пиша, нека да боли!

Всяка рана ще превърна в стих.

Ти недей си тръгва... Остани!

Аз във тебе, себе си открих.

 

2.08.2016г.

Бадемов Цвят

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Mimi Ivanova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??