Къде ли е тя, не знаем ние,
но всичко попада винаги там,
любов и музика в себе си крие
и болка и страх, понякога срам.
Разкошна, изящна изпълнена с плам
потичат от нея, красиви мечти
изстрадала тежко, оцеляла едвам,
тя раните носи от тъжни стрели.
Красива и смела обляна в кураж
напред ни понася към новите дни,
останала в мрака, преследва мираж
объркана слаба, тя прави злини.
Ранима и нежна, чиста, прекрасна
търсеща щастие в суровия свят
наивно попаднала в клетка ужасна
огньове от ярост без жал я горят.
Толкова странна и неразбрана
тя заслужава безброй имена
но всичко това в едно ще обхвана
с единствена дума "Душа"
© Jordan Vasilev Все права защищены