Душа без любов е безкрила,
затова искам да дойдеш ти,
горест тежка нея е гнетила,
за чашата със сълзи чети!
Да те забравя се опитах,
но по-хубава аз не видях,
затуй болка само изпитах,
в тъга и потиснатост живях.
Всеки има нужда от идеал,
а ти си туй за душата моя,
не ми стига да съм оцелял,
не усетих на радостта зноя!
Всеки щастието заслужава,
с теб мога да го получа сал,
а духът ти туй не ми обещава,
ела, сърцето си съм ти дал!
© Георги Все права защищены