Душа в памук
Душата ми памук се мъчи,
но тя е истинска,
объркана,
но изискваща,
жадуваща,
за романтика бленуваща,
но... защо ли за Доброто да
не мечтае,
малко заслужен отдих да желае?!
Душа, изкуствена като памук, не искам,
ръцете си за чаканото щастие притискам!
© Пламена Сомова Все права защищены