Душата боли!
Душата под нокът стои,
лека и тънка била…
Дали тялото е нейния дом, когато боли...?
Там, където те боли, и душата е цяла -
в пръст, зъб, и нокът дори,
спре ли, дали я има, тогава, дали е цяла, дали е бяла?
© Мина Конарова Все права защищены