Отдавна се опитвам с чисто слово
да ти опиша чувствата си аз.
Признавам ти отново и отново
едната си любов със влюбен глас.
Каквото и да кажа, то не стига,
но знам, че ме разбираш и с мечта,
от все сърце поредната си книга
на теб, повярвай ми, ще посветя.
И следващата пак за теб ще бъде,
по- следващата също и така,
докато твоят плам за мене път е.
На теб перото си ще обрека.
Душата ти е Музата ми свята
и с тебе виждам само красотата.
© Асенчо Грудев Все права защищены