Любовта душата ти носи
в краката ми голи и боси
и изсъхват в теб като пустиня
ръцете ми със хиляди въпроси.
Двамата дали ще стигнем
до ограда от кипариси и рози,
дали оттатък ще преминем…?!
Душата ти ме носи,
душата ти ме носи...!
© Някой Си Там Все права защищены