Душевна ароматерапия
Днес те намерих в косата си,
откакто е алергична от ножици,
стана много гостоприемна.
Намерих те между петдесетия и
шестдесет и първия косъм,
някъде около врата ми се намира.
Нали все там прелиташ с устни,
или почистваш с език прилежно,
то не, че е мръсно, така ти изнася.
Та там те намерих,
белодробно те вдишах и издишах -
мехурчета в розово.
Не, не съм прекалила с коктейлите,
аз не пия нищо със градус.
Издухах пяната на пълната вана,
в която киснех душата си.
© Мария Чонова Все права защищены
Поздравявам те за таланта, и интересния подход!