Не става тука дума за материя.
Телата ни разделят разстояния
и губят се в безмълвие желания,
но отвъдното – то е мистерия.
В света на междузвездни измерения
не съществуват пречки за това
да бъдем заедно и там слова
превръщат се в светлини проявления.
Душите ни, повярвай, не сънуват,
а една към друга в миг пътуват
освободени от черупки спящи.
Чудото на любовта зове ни
и сме истински, и преблажени,
нежносливащи се и любящи.
© Асенчо Грудев Все права защищены